Πολιτική δολοφονία;

Γράφει ο mitsos175

Στοιχεία φωτιά προκύπτουν από την καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος υποστηρίζει πως είδε τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αυτόπτης μάρτυρας είπε πως δυο σε ένα άλλο σκάφος τον εξύβρισαν, «έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος (του θύματος) με μεγάλη ταχύτητα» προκαλώντας κυματισμό κι έπειτα ο ένας από τους δύο δράστες χτύπησε το Βαλυράκη με κοντάρι.

Οι κατηγορούμενοι είναι μέλη της εγκληματική ναζιστικής συμμορίας. Αυτό εξηγεί το κίνητρο.

Οι ναζί έχουν την εξής τακτική: Επιτίθενται και δολοφονούν με άλλες αφορμές από την πραγματική αιτία που είναι πως το θύμα είναι πολιτικός τους αντίπαλος. Το είδαμε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα όπου τα πλυντήρια των καθαρμάτων προσπάθησαν να πουν πως «τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο»!

Με παρόμοιο ύπουλο τρόπο η γαλάζια συμμορία προβαίνει σε μηνύσεις και διώξεις πολιτικών της αντιπάλων.

Ο Σήφης Βαλυράκης, όπως έχουμε πει, έκανε αντίσταση κατά της χούντας.

«Ο Σ. Βαλυράκης ήταν για χρόνια καταζητούμενος από το καθεστώς της δικτατορίας για βομβιστικές ενέργειες που είχε κάνει κατά της Απριλιανής χούντας. Συνελήφθη το 1971 και βασανίστηκε σκληρά από τα καθάρματα του ΕΑΤ-ΕΣΑ».

Και σίγουρα το πρόσωπο του ήταν γνωστό. Δεν αποκλείω μάλιστα να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του πρώην υπουργού για να τον χτυπήσουν.

Ο Χρυσοχουντίδης κι ο Μητσοτάκης είναι υπεύθυνοι για την αποθράσυνση των ναζί δολοφόνων. Απαιτούμε την διαλεύκανση της υπόθεσης, όπως και όλων των εγκλημάτων που κάνουν οι δεξιοί εγκληματίες και που κουκουλώνει η Νέα Δικτατορία.

tsak-giorgis.blogspot.com/