Μια ιστορική αναφορά για το σιωνιστικό κράτος-τρομοκράτη, με αφορμή τον νέο έγκλημα που διαπράττει σε βάρος του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού.

Είναι συγκλονιστικά τα δημιουργήματα που παραθέτει στην παρουσία του στο twitter ο γνωστός σκιτσογράφος Carlos Latuff για το τεράστιο έγκλημα με τις μαζικές δολοφονίες αμάχων Παλαιστίνιων που διαπράττει  το κράτος-τρομοκράτης και «χωροφύλακας» των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή. 

Είναι απ’ τα εμπνευσμένα σκίτσα που μόνα τους το κάθε ένα αποτελούν ολόκληρη πολιτική ανάλυση.

Πέρα απ’ την αυτονόητη παρότρυνση μας σήμερα το μεσημέρι να ζώσουμε μαζική και δυναμική παρουσία στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, θεωρούμε σκόπιμο να προτείνουμε στους αναγνώστες/ιες μας να επισκεφθούν ένα περασμένο κείμενο που έχει αναρτήσει σύντροφος στον ιστότοπο μας. Τιτλοφορείτε «Ελληνική κυβέρνηση: Φιλική προς το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ. εχθρική απέναντι στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό – Ιστορικά μαθήματα στον Ν. Κοτζιά» και έχει μια αναλυτική αναφορά για το πώς «κατασκευάστηκε» το σιωνιστικό κράτος-τρομοκράτης, για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος των Παλαιστινίων και για την άθλια στάση που ελληνικού κράτους το οποίο διαχρονικά συνεργάζεται αρμονικά μαζί του. (Γράφτηκε όταν στην κυβερνητική εξουσία ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό ο τίτλος του περιλαμβάνει το όνομα του τότε υπουργού εξωτερικών)..

tsak-giorgis.blogspot.com/