Μ.Δ VS Documento και στην μέση Καλογρίτσας

Ειδησεογραφικά και μόνο παραθέτουμε τα παρακάτω:

Η Ν.Δ., μπορεί να μην βρήκε λέξη να πει για το «λούσιμο» που δέχτηκε ο πρόεδρος της από τον καπιταλιστή Λασκαρίδη, θεώρησε όμως σκόπιμο να εκδώσει ανακοίνωση για ένα έντυπο που την αντιπολιτεύεται αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Καλογρίτσας, στη διάρκεια της κατάθεσής του στη Βουλή, ανέφερε με λεπτομέρειες ότι, κατόπιν εντολών του κ. Παππά αφού ναυάγησε το σχέδιο για δημιουργία “Syriza Channel”, τα 3 εκατομμύρια ευρώ πήγαν για τη δημιουργία ΣΥΡΙΖΑ-εφημερίδας και συγκεκριμένα της εφημερίδας Documento, η οποία εκτός των άλλων υπηρεσιών στο κόμμα, θα αναλάμβανε και τις επιθέσεις κατά πολιτικών αντιπάλων και των συζύγων τους».

Από την πλευρά του το έντυπο που αναφέρετε. μέσω της ιστοσελίδας του, δίνει απαντήσεις σ’ αυτές τις αιτιάσεις και προσθέτει:

.»Τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει το επιχειρείν κάποιου επιχειρηματία ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελεγχθεί αλλά η διαφάνεια και η καθαρή πορεία του πρωθυπουργού και της οικογένειάς του. Ως εκ τούτου, θα ξαναρωτήσουμε πώς και γιατί ο εφοπλιστής ο οποίος προσφάτως δήλωσε δημοσίως ότι αφοδεύει τον κ. Μητσοτάκη έδωσε μέσω offshore 800.000 ευρώ στην ζημιογόνο εταιρεία της συζύγου του πρωθυπουργού.

Πώς η εταιρεία της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι στη Γαλλία με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 10.000 ευρώ αγόρασε με μετρητά το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι δίνοντας 1.5 εκατομμύριο ευρώ; Γιατί η γαλλική εταιρεία η οποία και σήμερα εμφανίζεται να ανήκει στη σύζυγο του πρωθυπουργού δεν δηλώνεται στο πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη;».

tsak-giorgis.blogspot.com/