Τούρκοι σύντροφοι του, τίμησαν δυναμικά την 48η επέτειο από τη δολοφονία του Τούρκου κομμουνιστή ηγέτη İbrahim Kaypakkaya.

Από τον συντροφικό ιστότοπο Από την Σπίθα στην Φλόγα λάβαμε και παραθέτουμε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε πώς οι σύντροφοι του τίμησαν δυναμικά την 48η επέτειο από τη δολοφονία του Τούρκου κομμουνιστή ηγέτη İbrahim Kaypakkaya.

 Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει:

Στις 16 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, στην περιοχή Gulsuyu, αγωνιστές του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας / Μαρξιστικό-Λενινιστικό (TKP / ML) τίμησαν τα 48 χρόνια από τη δολοφονία του İbrahim Kaypakkaya, ιδρυτή του TKP / ML ρίχνοντας μολότοφ και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Kaypakkaya και του Λαϊκού Πολέμου στην Τουρκία.

 Επίσης έγινε ανάγνωση μιας ανακοίνωσης τους η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στην 48η επέτειο από τη δολοφονία του, εορτάζουμε τον κομμουνιστικό ηγέτη μας İbrahim Kaypakkaya και αποτίουμε φόρο τιμής στην ακλόνητη πίστη και αφοσίωσή του στο κόμμα μας και στην επανάσταση. Δεν θα διστάσουμε να φορέσουμε το φλογερό »πουκάμισο» του επαναστατικού κομμουνισμού που ο σύντροφος İbrahim δεν φοβόταν να φορέσει. Το κόμμα μας, το TKP / ML, θα προχωρήσει, με τον λαϊκό πόλεμο θα επιτύχουμε νίκη. Χαιρετίστε τον κομμουνιστή ηγέτη İbrahim Kaypakkaya στην 48η επέτειο από τη δολοφονία του! »