Δεν είναι μαλάκες, πετσωμένοι είναι

Γράφει ο mitsos175

«Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς…» έλεγε το τραγουδάκι.

Τι «κάποτε» εδώ και χρόνια αυτό μας λένε.

Γλέντι μερικών χουντικών αποβρασμάτων που τώρα είναι ΝΔ έγινε στη Λάρισα. Κρατούσαν φωτογραφίες του προδότη, πραξικοπηματία Παπαδόπουλου. Έπρεπε να το μάθουμε εγκαίρως, να πάμε να γλεντήσουμε μερικούς χουντικούς μαλάκες. Να μπει η φωτογραφία του εγκληματία δικτάτορα βαθιά στο έντερο του σταγονιδίου.

Το Ισραήλ, που είναι με την Αμερική, έχει δικαίωμα να σκοτώνει αμάχους. Τη γενοκτονία τη βαφτίζει «αυτοάμυνα».
Η Λευκορωσία δεν έχει δικαίωμα να πιάσει ένα ναζί πράκτορα που ήθελε να κάνει πραξικόπημα! Η σύλληψη ενός νεοναζί εγκληματία και προδότη είναι αεροπειρατεία.
Κι όσοι τα λένε αυτά μαλάκες, εκτός αν πληρώνονται από τη CIA για να λένε κουταμάρες. Τουλάχιστο σταμάτησαν να λένε μαλακίες για τη Βόρειο Κορέα. Όχι πείτε, μηδέν κρούσματα.

Παιδεραστές και βιαστές: Όταν είναι του κόμματος οι βιασμοί είναι «καθημερινότητα»!
Πως πάει γαλάζια τρολάκια; Στηρίζουμε ακόμα Λιγνάδη;
Χατζή πάντως παρακολουθούν. Να παίρνουν ιδέες.
Το επόμενο που θα πει βουλευτής τρολ της ΝΔ «μπορεί να βιάσει κάποιος παιδιά, αλλά να αγαπάει τα δικά του»! Όσο για το ξύλο στο σπίτι αυτό είναι «εκπαίδευση», όταν προετοιμάζεται το παιδί για μπάτσος!

Δημοσκόποι: Αυτοί κι αν μας λένε χαζούς. Και σχιζοφρενείς. Στην πραγματικότητα 70-90% αποδοκιμασία. Σ’ αυτούς 60-95% είμαστε ευχαριστημένοι!
Πώς να μην είμαστε; Με περισσότερους ανέργους, χρέη, λιγότερα δικαιώματα και μισθούς. Τι λέει κάποιος όταν πετσώνεται. Μαστουρώνει χειρότερα κι από όταν παίρνει ναρκωτικά!
Ο Ιταλός δε πήρε κόκα στην Eurovision. Αθώοι οι τραγουδιστές.
Για κάντε όμως τεστ στους εφοπλιστές. Περισσότερη η κοκαΐνη από λευκά αιμοσφαίρια στο αίμα.

Στα κάγκελα ακόμα και δεξιοί στις περιοχές που καταργούνται σχολές. Γιατί και η μαλάκια έχει τα όρια της. Είναι που συμφωνεί η πλειοψηφία. «Να δεις που κάποτε…» εδώ ταιριάζει. Να μην ψηφίζατε ανθρωποφάγους, να μην σας φάνε.
Τι θα γίνουν οι φοιτητές; Θα ξηλωθούν οι γονείς τους. Κι αν δεν έχουν λεφτά, ας πρόσεχαν να μην βγάζουν ΔΑΠ.
Έρχεται ιδιωτικοποίηση των πάντων. Να γίνει πραγματικό πάρτι με δικά μας χρήματα.

Δεν είναι ούφο αυτά που βλέπετε στον ουρανό, Αμερικάνοι. Λογαριασμοί είναι από την Ελλάδα. Και οι τιμές σε βασικά αγαθά. Πετάνε!
Πολύ ρεύμα η ΔΕΗ. Μόλις βλέπεις λογαριασμό παθαίνεις ηλεκτροπληξία! Δεν είναι παρενέργειες από το εμβόλιο.

Εμβόλιο. Ούτε το 1/5 δεν εμβολιάστηκε και λένε πως το κάναμε οι μισοί. Βάζουν και τη μια δόση και όσους έχουν ραντεβού, διπλασιάζουν το ποσοστό των πραγματικά εμβολιασμένων και προσθέτουν τέλος το ΦΠΑ!
Το ίδιο κάνουν με τα ποσοστά της ΝΔ. 20 έχει; 40 λένε! Όταν όμως γίνουν εκλογές θα κλαίνε. Και θα δικαιολογούν πως οι 20 μονάδες διαφορά είναι μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους. 

Καλέ είπαμε, δεν είναι μαλάκες, πετσωμένοι είναι. Νομίζουν πως απευθύνονται σε μαλάκες.

tsak-giorgis.blogspot.com/