Προβοκάτσιες ναζί και γαλάζιων καθαρμάτων.

Γράφει ο mitsos175

Σύντροφοι Αναρχικοί έκαναν χτες αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Ναζί δείχνοντας τον πραγματικό τους εαυτό, τους επιτέθηκαν. Οι μπάτσοι βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν κι αυτοί. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που συνεργάζονται φασίστες με πολιτικά και ένστολοι.

Σε μια απόπειρα πλήρους διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ναζί και νεογιδοκράτες, πληρωμένα τρολλάκια και καθάρματα, κατηγορούν τους Αναρχικούς συντρόφους πως τάχα “επιτέθηκαν στους αντιεμβολιαστές μαζί με τους μπάτσους”!

Ολοφάνερα πρόκειται περί χυδαιότητας και άθλιας συκοφαντίας. Οι Αναρχικοί σε καμία περίπτωση δεν ήταν με το μέρος των μπάτσων. Αυτοί ήταν οι χρυσαλήτες, κι εδώ φαίνεται άλλη μια φορά ο βρώμικος ρόλος τους για το καπέλωμα της αγανάκτησης του κόσμου, εξ αιτίας της εγκληματικής πολιτικής, που έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν 13.000 νεκρούς.

Οι μπάτσοι συνέλαβαν 4 Αναρχικούς.

Για να μην υπάρχει αμφιβολία τι πιστεύουν οι σύντροφοι για τη δικτατορία, διαβάστε ένα μόνο από τα άρθρα που είναι στο indymedia

“Το βράδυ 17/7/2021 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τρικάκια, στη γεωπονική σχολή όπου γινόταν συναυλία οικονομ. ενίσχυσης για τους έγκλειστους αναρχικούς/ες Βαλαβάνη-Μιχαηλίδη-Αθανασοπούλου.

Επίσης, αναρτήθηκε πανό στην πεζογέφυρα στην Πέτρου Ράλλη (ΤΕΙ Πειραιά).

Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Τα σώματά μας ανήκουν σε εμάς και όχι στο κράτος και στις φαρμακοβιομηχανίες

Ανυπακοή-Αντίσταση-Εξέγερση

Υ.Γ. Η Μούγκα γύρω από το ζήτημα αυτό ευνοεί τους φασίστες, τους δημοκράτες, το κράτος, και τις φαρμακοβιομηχανίες. Ας κινηθούμε τώρα, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά.

Αναρχικοί-ες”

Είμαστε κατά των υποχρεωτικών εμβολισμών στους νέους και τους εργαζόμενους με τα συγκεκριμένα εμβόλια. Έχουμε γράψει σε άλλα άρθρα τα στοιχεία για να στηρίξουμε την άποψη μας. Στοιχεία αναμφισβήτητα, επίσημα, από τον ΕΟΔΥ.

Οι ακροδεξιοί και οι παπάδες πρόκειται να πουλήσουν για άλλη μια φορά τους αφελείς που κατέβηκαν μαζί τους.

Καπηλεύονται την αγανάκτηση πολλών συνανθρώπων μας, κι έχουν σκοπό να τους αδειάσουν. Οι φασίστες παίζουν το παιχνίδι του Μητσοτάκη. Οι μαζώξεις τους έχουν σκοπό να δηλητηριάσουν και να διχάσουν τον κόσμο, που σωστά διαμαρτύρεται για τη χούντα.

Το έκαναν παλιά με τους αγανακτισμένους, το κάνουν και τώρα.

Πρέπει να διαδηλώσουμε εμείς βάζοντας τα σωστά πλαίσια. Να παλέψουμε για Δημόσια Υγεία για προσλήψεις, ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που όχι μόνο δεν θα έχουν αποτέλεσμα όσο οι ηλικιωμένοι αρρωσταίνουν από τον ιό, αλλά θα βάλουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο τα παιδιά από κείνον του κορονοϊού.

Οι ναζί και οι παπάδες με τις συγκεντρώσεις τους κάνουν προβοκάτσια. Σκοπός τους είναι να ταυτιστεί η πλειοψηφία που αντιδρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τους ψεκασμένους και ακροδεξιούς. Τα κέρδη τους, αν το πετύχουν είναι φανερά, όπως και η τεράστια ζημιά που γίνεται σε κείνους που αντιδρούν στη χούντα.

Χρειάζεται προσοχή και κυρίως δράση κι ενημέρωση από την πλευρά μας.

tsak-giorgis.blogspot.com/