Μπορεί να τελείωσε η χούντα όχι όμως η δικτατορία του κεφαλαίου.

 Γιώργος Ρούσης – f/b

Φτάνουν πια τα παραμύθια. Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους και να επιβραβεύσουμε τη Μάγδα Φύσσα που αρνήθηκε να συμμετέχει στη φιέστα  της Σακελλαροπούλου για την  αποκατάστασης της Αστικής Δημοκρατίας .

Τον Ιούλη του 1974 λοιπόν, δεν αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία, κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς αποτελεί αντίφαση εν τοις όροις, μια και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελεύθερο λαϊκό κράτος, αλλά η Αστική Δημοκρατία, δηλαδή μια μορφή του κράτους της κατ’ ουσίαν δικτατορίας του κεφαλαίου.

Έτσι λοιπόν μπορεί να τελείωσε η χούντα όχι όμως η δικτατορία του κεφαλαίου.

Μόνον με το τσάκισμα αυτής της δικτατορίας και την δικτατορία της εργατικής τάξης είναι δυνατόν να υπάρξει μια ανώτερη από την αστική μορφή δημοκρατία, στο βαθμό που τότε θα έχουμε να κάνουμε με την δικτατορία της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού ενάντια στην πρώην αστική τάξη .

Κι αυτό ισχύει στο βαθμό που αυτή η σοσιαλιστική Δημοκρατία, θα έχει σαν απώτερο στόχο την απονέκρωση της παρασιτικής απόφυσης της κοινωνίας που είναι το κράτος, και συνεπώς και της ίδιας της δημοκρατίας.