Ξαφνική μετάθεση του εισαγγελέα που χειριζόταν υπόθεση του Μαρινάκη για το «Noor 1».

Δεν φανταζόμαστε να έχουμε κάποιους/ες καχύποπτους αναγνώστες/ιες και να μην αποδέχονται το αυτονόητο; Οτι δηλαδή πρόκειται απλώς για μια μια τυχαία σύμπτωση το γεγονός που βλέπει τώρα την δημοσιότητα και μας γνωστοποιεί ότι παίρνει ξαφνική μετάθεση στην Σύρο ο Εισαγγελέας Εφετών Πειραιά Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου ο οποίος είχε ζητήσει τον περασμένο Ιούνη να γίνει συμπληρωματική ανάκριση για την τυχόν εμπλοκή του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην χρηματοδότηση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το «Noor 1».

Καμιά ουσιαστική σημασία δεν έχει το γεγονός ότι σχετικά πρόσφατα ο Άρειος Πάγος είχε επιλέξει ομόφωνα, το ίδιο πρόσωπο ως εντεταλμένο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα. Τώρα όλα αλλάζουν και φεύγει από τα χέρια του συγκεκριμένου εισαγγελέα η τελευταία δικογραφία στον Πειραιά, αυτή που αφορά τον γνωστό εφοπλιστή και τον ναρκόπλοιο.

Και για να μην επαναλαμβάνουμε τα όσα έχουμε γράψει να τονίσουμε ότι πιθανόν έχουμε μια τυχαία υπηρεσιακή μετακίνηση η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση που χειριζόταν ο εισαγγελέας η οποία αφορά τους  2,1 τόνους ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, που βρέθηκαν στο «Noor 1». 

Ανάξια λόγου είναι ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση υπήρξαν 8 «τυχαίες» δολοφονίες μαρτύρων, κατηγορουμένων και άλλων εμπλεκομένων ατόμων, «παραιτήσεις» Προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προσπάθειες «μετακίνησης» Λιμενικών!

Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, πεποίθησης που εδραιώθηκε όταν παρακολουθήσαμε την συνομιλία που ήρθε στην δημοσιότητα μεταξύ του δικηγόρου κ. Θέμη Σοφού και του εντολέα του κ. Β. Μαρινάκη.  που ήρθε στην επιφάνια  

\