Κ. Μπογδάνος: Νεοδημοκρατικό Ρουφιανοσούργελο

Το να είναι κάποιος ακροδεξιός και δικομανής, μπορείς να το αντιληφθείς. Σου είναι επίσης κατανοητό ένας πολιτικάντης να ψαρεύει ακροατήριο και ψήφους από τα πιο καθυστερημένα συντηρητικά τμήματα της κοινωνίας. Σ’ αυτούς τους πολιτικούς βούρκους αναζητούν την πολιτική τους επιβίωση τύποι όπως ο Τράγκας, οι Τζήμερος-Κρανιδιώτης και όμως αναφέρει η ειδησεογραφία ένα νέο πολιτικό μόρφωμα που φτιάχνει ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, με ομοϊδεάτες του. Ηδη έχει κατορθώσει να ηγείται κοινοβουλευτικής ομάδας, ένας παρομοίων αντιλήψεων πολιτευτάκιας. Ο αποκλειστικός πωλητής χειρόγραφων επιστολών του Χριστού.  

Αυτό που ίσως μπορεί κάπως να σε προβληματίσει, είναι το ότι υπάρχει ένα τμήμα του εκλογικού σώματος, που δείχνει την συμπόρευση του με ένα τύπο που δεν έχει την παραμικρή τσίπα, που το όνομα του έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο του χλευασμού και της γελοιότητας. 

Προφανώς αναφερόμαστε στον βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Παρακάτω θα αφήσουμε μερικούς χρήστες του twitter, με τις τοποθετήσεις τους να τεκμηριώσουν τις εκτιμήσεις μας. 

Με δυο λόγια το στόρι της υπόθεσης που μας έδωσε το ερέθισμα για την ανάρτησή μας. Η ιστοσελίδα meaculpa.gr μέχρι τον Νοέμβρη του 2019 ήταν του ίδιου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όταν αναγκάστηκε να την μεταβιβάσει στη σύζυγο του, λόγω ασυμβίβαστου με τη βουλευτική του ιδιότητα. Πάντα όμως είναι η διαδικτυακή ντουντούκα του «τι ρουφιάνος τι Μπογδάνος«. 

Η παραπάνω παραπομπή μας απαλλάσσει απ’ την διαδικασία να γράψουμε περισσότερα γι’ αυτόν τον «διανοούμενο¨, βουλευτή της Ν.Δ. 

Στο τελευταίο του «κατόρθωμα», ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό. Σε μια ανάρτηση ναζιστικής έμπνευσης στοχοποιεί μαθητές και δασκάλα ενός νηπιαγωγείου της Αθήνας δημοσιοποιώντας μια «σοκαριστική» όπως την χαρακτηρίζει λίστα με τα ονόματά τους, επειδή κάποιοι ανάμεσα στους μαθητές έχουν επώνυμα που μοιάζουν ξένα. 

Ο δημοσιογράφος Αρης Χατζηστεφάνου καυτηριάζει την ενέργεια του Μπογδάνου. Αυτός αρχικά την αρνείται και απειλή με αγωγή ισχυριζόμενος ότι δεν δημοσίευσε τα ονόματα.  

Ακολουθεί screenshot από την ιστοσελίδα του, που αποδεικνύει ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. είναι ένας άθλιος ψεύτης, και ο Μπογδάνος μετατρέπετε σε κότα ξεπουπουλιασμένη μιλώντας για «λάθος εκ παραδρομής».

Μετά απ’ αυτό έγινε το αναμενόμενο. Εισέπραξε τόσο βρισίδι από τους χρήστες του teitter  που αν δεν ήταν ένα αναίσθητο παχύδερμο, ο Μπογδάνος, θα έψαχνε τρύπα να κρυφτεί.  (Περιττό να τονίσουμε ότι για το κόμμα του και για τους εισαγγελείς αυτές τις αλητείες τις διέπραξε κάποιος από ένα χωριό χωριό που δεν τον ξέρουν).

tsak-giorgis.blogspot.com/