Ο ρουφιάνος είναι ο καρκίνος της κοινωνίας μας.

Γράφει ο mitsos175

Ο ρουφιάνος είναι ο καρκίνος της κοινωνίας μας. Κάνει τεράστια ζημία στο σύνολο. Όπως ο καρκίνος η ρουφιανιά πρέπει να αντιμετωπίζεται όσο το δυνατό νωρίτερα. Και να ξεριζώνεται εντελώς.

Αν δημιουργηθούν συνθήκες φασισμού γεμίζουμε χαφιέδες, σπιούνους, καταδότες κλπ.

Ο εθνικός ρουφιάνος, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι, είναι ποιόν της δεξιάς. Πιο συγκεκριμένα της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ (Νέα Δικτατορία).

Εξυπηρετεί το σκοπό των συμφερόντων που ουσιαστικά κυβερνούν και ελέγχουν απόλυτα τις αστικές συμμορίες.

Ο διχασμός είναι ο τρόπος με τον οποίο διαιρούνται οι εργαζόμενοι, ώστε να ασχολούνται με άλλα και να πάψουν να διεκδικούν τα δίκια τους.

Οι ρουφιάνοι παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στο διχασμό όσο και στην καταστολή. Σε κάθε χούντα οι μόνοι που ευδοκιμούν είναι τα καθάρματα. Δήμιοι και χαφιέδες. Σαδιστές και κομπλεξικοί μαλάκες, αν προτιμάτε.

Την εποχή των προδοτών πραξικοπηματιών πχ κάρφωναν και καταδίωκαν όποιον άκουγε Θεοδωράκη. Αυτόν που πριν λίγες μέρες τα δεξιά σκουλήκια πήγαν να τον καπηλευτούν.

Σήμερα ρουφιανεύουν νέους, ανεμβολίαστους…

Θα βρουν έναν “εχθρό” να του φορτώσουν τα δικά τους εγκλήματα.

Ο εθνικός ρουφιάνος σαν πιο κομπλεξικός από όλους, τα έβαλε με τα νήπια. Γιατί με τα νήπια; Γιατί έτσι κάνουν οι δειλοί.

Οι δεξιοί έχουν κόμπλεξ και βλακεία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους. Εκτός του 1% των πλουσίων και ένα ακόμα 9% των βολεμένων, που έχουν συμφέρον να είναι δεξιοί, τα τσιράκια τους, οι υπόλοιποι, που ψηφίζουν ΝΔ και άλλες φασιστικές συμμορίες, είναι ηλίθιοι.

Βέβαια υπάρχει επίσης ένα μικρό μερίδιο ακροδεξιών ανθρωποφάγων, που θα την παίξουν, αν δουν τον αδύναμο να υποφέρει. Τον πρόσφυγα, τον άστεγο, το φτωχό, το παιδί. Γι αυτό και στηρίζουν παιδεραστές, βιαστές, φονιάδες. Τους αρέσουν αυτά που κάνουν!

Σε αυτούς ακριβώς απευθύνεται ο εθνικός ρουφιάνος και αυτούς εκπροσωπεί. Ποιοι άλλοι θα τον ψήφιζαν;

Έβγαλε κατάλογο με ονόματα παιδιών! Κάθε μέρα και πιο κάτω.

Γιατί φεύγουν πολλοί αηδιασμένοι βλέποντας τι βλακεία έκαναν στις εκλογές (30 χρονιά ψήφιζα ΝΔ γαμώ τη ΝΔ), και μένουν τα παράσιτα, οι πιο φαύλοι. Αυτοί θα επιλέξουν τον χειρότερο, το μεγαλύτερο κάθαρμα. Και τι χειρότερο από το να καταδιώκεις μωρά;

Το έκανε άλλωστε ο Ηρώδης και έμεινε στην Ιστορία.

Δεν μπορούμε να μην πούμε τώρα για την ευθύνη των ρεφορμιστών. Όταν είχαν διώξει τον εθνικό ρουφιάνο μέχρι και οι δικοί του για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που έλεγε, ο ΣΥΡΙΖΑ του χαρίστηκε. Αυτό είναι τεράστιο λάθος. Γιατί τώρα που απόκτησε την κουτάλα ο κανίβαλος, θα φάει κόσμο.

Μάλιστα έγινε παράδειγμα προς μίμηση. Είδαν τα τρολλ, οι ναζί, οι συκοφάντες, πως έγινε κηφήνας στη Βουλή, όποτε λένε κι αυτοί αισχρά ψέματα και απίστευτες βλακείες.

Κι οι ρεφορμιστές τους αφήνουν να κάνουν την προπαγάνδα τους, αντί να τους αναγκάσουν να φάνε τα αίσχη τους, τα ψέματα τους.

Δεν αφήνεις τον καρκίνο να αναπτυχθεί, ανόητε ρεφορμιστή. Τον φασίστα τον τσακίζεις αμέσως.

Τι κάνουμε τώρα; Αυτό που φοβούνται. Δυναμικές μαζικές κινητοποιήσεις.

Αυτό προσπαθούν να αποφύγουν με πρόφαση την πανδημία. Γι αυτό πήραν μπάτσους. Ο εφιάλτης είναι μην κατέβει ο κόσμος στο δρόμο να διεκδικήσει. Οπότε αυτό πρέπει να κάνουμε.

Κι όποιο κάθαρμα πειράξει παιδιά, να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, να πάει να πνιγεί. Αυτό το είπε ο Ιησούς, ο Επαναστάτης. Δε θα διαφωνήσουμε.

Α! Μην ξεχάσουμε. Οι δικαστές δεν πρόκειται ποτέ να καταδικάσουν φασίστα, όσο αυτοί κυβερνάνε. Που ήταν οι δικαστές να καταδικάσουν τον Παπαδόπουλο και τους άλλους το 1967, όταν έκαναν το πραξικόπημα; Το έκαναν το 1974, όταν τσακίστηκαν τα κτήνη, αφού κατέστρεψαν Ελλάδα και Κύπρο, κι επειδή, αν δεν το έκαναν αυτοί, θα τους κρεμούσαμε εμείς.

tsak-giorgis.blogspot.com/