Δεν λιώνει ποτέ η ασφαλίτικη καραμέλα περί ΕΔΕ

Μετά την δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό με την επίθεση των μπάτσων σε μέλη της Λαϊκής Ενότητας, ξαναδιαβάσαμε το γνωστό ασφαλίτικο παραμύθιασμα διατυπωμένο για την συγκεκριμένη περίπτωση.

«Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής μετά από καταγγελία της Λαϊκής Ενότητας για εισβολή της αστυνομίας στα γραφεία της και βία κατά φοιτητών το Σάββατο (18/09), μετά από την αντιφασιστική πορεία για τα 8 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα», διαβάζουμε σε όλα τα ΜΜΕ

Αφού, λοιπόν αυτοί ξαναλένε τα δικά τους να επαναλάβουμε κι εμείς -επικαλούμενοι τα δικά τους επίσημα στοιχεία- τις δικές μας διαπιστώσεις.

Ξεκινάμε από το συμπέρασμα: Αν θέλουν οι μπάτσοι να κουκουλώσουν μια υπόθεση κάνουν ΕΔΕ. Στο κουκούλωμα των εγκληματιών μπάτσων καταλήγουν σχεδόν όλες οι Ενορκες Διοικητικές Εξετάσεις που κάνει το αστυνομικό σώμα «Εσωτερικών υποθέσεων» (Ενα τμήμα που συγκροτήθηκε υποτίθεται από «αδιάφθορους» μπάτσους για να ελέγξει τάχα τις καταγγελίες σε βάρος συναδέλφων τους).

Και αυτό δεν προκύπτει από έναν αυθαίρετο ισχυρισμό. Τεκμηριώνεται από το παρακάτω απόσπασμα μιας περασμένης ραδιοφωνικής του εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου. Ο δημοσιογράφος επικαλείται επίσημα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο και άρα δεν μπορεί να αμφισβητηθούν από κανέναν. 

tsak-giorgis.blogspot.com/