Μπάτσοι: Διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μετά τις αποκαλύψεις για την αγαστή συνεργασίας τους με τους ναζί στην Σταυρούπολη

Την παραπάνω φωτογραφία με τα όπλα, την έχουν ανεβάσει οι μπάτσο στην ιστοσελίδα τους, Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην ανακοίνωσή τους είναι κάποια απ’ τα ευρήματα που είχαν στην κατοχή τους οι ναζί -«άτομα του εθνικιστικού χώρου» τα αναφέρει το μπατσάδικο κείμενο- και τα οποία προχώρησαν στις εγκληματικές τους ενέργειες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.
Είναι φανερό ότι μετά τα βίντεο που υπήρξαν για την αγαστή συνεργασία ναζιστών και μπάτσων στην συγκεκριμένη επίθεση έπρεπε να βρεθεί τρόπος να διασκεδαστούν οι αλγεινές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί.  
Προφανώς η οπλοκατοχή από τους ναζί δεν αποτελεί είδηση. Αξιο αναφορά είναι όμως το γεγονός ότι αν παρόμοια όπλα είχαν βρεθεί στην κατοχή αναρχικών ή αντιεξουσιαστών   «έγκυροι» δημοσιολόγοι επιπέδου Προτοσάλτε και Παπαχρήστου θα είχαν ανακαλύψει ότι το κράτος κινδυνεύει από ταραχοποιά εξτρεμιστικά στοιχεία, ενώ τώρα ζητούμενο είναι αν θα κάνουν την παραμικρή αναφορά. δεν λέγεται. Επίσης, το τι θα είχαν γράψει στις διαδικτυακές του παρουσίες Μπογδάνοι και Σίλες το αφήνουμε να το υποθέσετε. 
Να θεωρήσουμε ότι μ’ αυτή την εξέλιξη θα στεναχωρήθηκε σφόδρα η ανεκδιήγητη Κεραμέως; Το θεωρούμε το πιο πιθανόν.

tsak-giorgis.blogspot.com/